• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Nickelback – Feed The Machine (Премиера Хит)

Канадскиот рок бенд Nickelback како најава за својот девети студиски албум кој треба да излезе на 9-ти јуни 2017 година, го објави синглот со исто име како и албумот, Feed The Machine. Песната и албумот се најава за големата летна турнеја која треба да започне на 23-ти јуни, а дотогаш шејачот и фронтменот Chad Kroeger треба успешно да ја заврши операцијата во која ке му биде одстранета циста од гласните жици.

© Radio Bravo - Kumanovo