• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Poo Bear Feat. Justin Bieber & Jay Electronica – Hard 2 Face Reality (Премиера Хит)

Hard 2 Face Reality” е песна која го најавува дебитантскиот студиски албум на американскиот продуцент Poo Bear кој ќе го носи насловот Poo Bear Presents: Bearthday. На овој прв промо сингл, како гости – вокали се јавуваат ни помалу ни повеќе туку Justin Bieber (што е за почит) и раперот Jay Electronica.


© Radio Bravo - Kumanovo