• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Blink 182 – Wildfire (Премиера Хит)

Откако минатата година од американскиот rock band Blink 182 си замина Tom De Longe и на местото вокал и гитарист дојде John Feldmann, беше снимен седмиот студиски албум “California”. Пред десетина дена, групата го издаде и делукс изданието на албумот, на кој пак како новитет се најде песната “Wildfire“, која што денеска на 88,5Mhz ја слушаме на почетокот на секој непарен час, како Премиера Хит на Радио Браво.

© Radio Bravo - Kumanovo