• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Pharrell Williams – Yellow Light (Soundtrack Despicable Me 3) (Премиера Хит)

Хитмејкерот Pharrell Williams објави ново аудио, на кое што Радио Браво не можеше да одолее и за денес на своите слушатели го предлага како Премиера Хит. Песната “Yellow Light” ќе биде дел од soundtrack-от за филмот “Despicable Me 3”, кое што ќе биде објавено на 23-ти јуни. А веќе од следниот викенд, 30-ти јуни, и самиот филм ќе се најде на програмата на светските кино сали (што не важи за Куманово, од познати причини).


Најновиот трејлер за “Despicable Me 3” можете да го погледнете подолу.


© Radio Bravo - Kumanovo