• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jax Jones Feat. Ina Wroldsen – Breathe (Премиера Хит)

По успехот со “Instruction” и “You Don’t Know Me”, Grammy номинираниот артист и продуцент, Jax Jones продолжува со своето творештво. Денес, Радио Браво ви ја претставува песната “Breathe“, соработка со норвежанката Ina Wroldsen, која пак ја знаеме по сораткота со Calvin Harris, Clean Bandit и Anne Marie.


© Radio Bravo - Kumanovo