• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Justin Timberlake – Filthy (Премиера Хит)

На 5-ти јануари на музичкиот пазар се појави “Filthy“, елктро-фанк песна на Justin Timberlake, со која што американцот го најавува својот најнов албум кој ќе биде издаден во текот на годинава, а е ќе излезе под името Man of the Woods. Песната е дело на екипа составена од: Timberlake, Timbaland и Danja, со помош во пишувањето на текстот на James Fauntleroy и Larrance Dopson.


© Radio Bravo - Kumanovo