• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Carrie Underwood – Cry Pretty (Премиера Хит)

Денеска уште еден Премиера Хит со кој се највува нов албум. Овој пат, тоа е песната “Cry Pretty” на Carrie Underwood која ќе се најде на нејзиниот 6-ти студиски албум. “Cry Pretty” е напишана и компнирана од страна на самата Underwood, со помош на Hillary Lindsey, Liz Rose, и Lori McKenna. Песната за прв пат беше претставена во неделата, 15-ти април, на 53-то доделување на годишните Country Music награди.


© Radio Bravo - Kumanovo