• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Linkin Park – Invisible (Премиера Хит)

На два дена пред излегувањето на седмиот студиски албум “One More Light” на американскиот rock band, Linkin Park, Радио Браво како Премиера Хит на своите слушатели, денеска им го нуди вториот сингл од овој албум, “Invisible“. Интересно е дека на албумот можат да се слушнат вокалите на: Pusha T, Stormzy, и Kiiara. Исто така во снимањето беа вклучени и: Jon Green, Julia Michaels, Justin Tranter, Ross Golan, Michael Leary, Andrew Goldstein, Blackbear (американски hip hop пејач), и Eg White, како еден од авторите на текстовите на албумот.

© Radio Bravo - Kumanovo