• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Madonna – Extreme Occident (Премиера Хит)

Конечно, изминатиов викенд го дочекавме издавањето на четиринаесеттиот студиски албум на „кралицата на попот“, современиот музички феномен, Madonna. Албумот е насловен како Madame X, првиот сингл “Medellín” излезе на 17-ти април, за да на 28-ми април беше и Премиера Хит на Радио Браво. Од Madame X кој содржи 13 песни, избор на Радио Браво за денешен Премиера Хит е песната која се наоѓа на делукс изданието на албумот, насловено Madame X Deluxe, составено од две CD-a, а песната е со реден број 10 и наслов “Extreme Occident“.


© Radio Bravo - Kumanovo