• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Vance Joy – Lay It On Me (Премиера Хит)

James Gabriel Keogh со уметничко име Vance Joy, е австралиски пејач, роден на 1-ви декември 1987-та година. Во 2014-та година го издава својот дебитантски албум, “Dream Your Life”, и како резултат на успехот на овој албум, во 2015-та, на доделувањето на ARIA Music Awards (најзначајните музички награди во Австралија) е прогласен за најдобар машки артист. Со песната “Lay It On Me” Vance Joy го најавува вториот студиски албум кој ќе биде објавен кон крајот на годинава.

© Radio Bravo - Kumanovo