• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gary Clark Jr. & Junkie XL – Come Together (In Justice League Soundtrack) (Премиера Хит)

Come Together” е дел од soundtrack-от кој содржи 27 песни. Каверот на Gary Clark Jr. и Junkie XL на познатата песна на The Beatles е денешен Премиера Хит на Радио Браво. А за филмофилите, топла препорака да го погледаат In Justice League, филм кој е базиран на приказната на Gardner Fox, човекот кој е ко-креатор на ликовите како што се: Flash, Hawkman, Doctor Fate и оригиналниот Sandman. Justice League е група која ја сочинуваат: Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman и Cyborg, составена по смртта на Superman, со цел да ја спасат Земјата од Steppenwolf и неговата армија од Parademons. Филмот, официјално ќе почне да се прикажува во кино салите во САД, од денес.


© Radio Bravo - Kumanovo