• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Lumineers – Nightshade (For The Throne) Премиера Хит

For the Throne со музика инспирирана од познатата телевизиска серија Game of Thrones која премиерно се емитува на HBO телевизија е наслов на албумот со филмска музика кој во продажба ќе илезе 26-ти април, а од него, денес на Радио Браво ја слушаме песната “Nightshade” во изведба на The Lumineers, амеркински фолк бенд од Denver, Colorado. Инаку од недела, на HBO започна да се емитува осмата, последна сезона на Game of Thrones. Снимањето официјално започна на 23 октомври 2017 година и заврши во јули 2018 година.


© Radio Bravo - Kumanovo