• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Nicky Jam Feat. Will Smith & Era Istrefi – Live It Up (Премиера Хит)

Денешен Премиера Хит е “Live It Up” на Nicky Jam, официјалната песна на Светското фудбалско првенство што во моментов се одржува во Русија. Песната ги содржи стиховите на Will Smith и албанскиот вокалист Era Istrefi, а продуцирана е од Diplo. Песната започнува со мотивацискиот цитат “Каде што има единство, секогаш постои победа”. Таа беше објавена на 9-ти јуни и служи како ода за фудбалот, без разлика каде натпреварите се играат.


© Radio Bravo - Kumanovo