• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The All American Rejects – Sweat (Премиера Хит)

The All-American Rejects е американски рок бенд, формиран во Stillwater, дршава Oklahoma, Соединети Американски Држави во 1999-та година. До сега имаат издадено четири студиски албуми, од кој последниот, “Kids in the Street” во 2012-та година. На 7-ми јули, групата излезе со две песни, “Sweat” и “Close Your Eyes”, од која првата ќе можете да ја слушате денеска, на почетокот на секој непарен час како Премиера Хит на Радио Браво. Веќе се подготвени и останатите осум песни кои заедно со овие две ќе бидат составен дел на петтиот студиски албум кој ќе биде издаден, подоцна, до крајот на годинава.

© Radio Bravo - Kumanovo