• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Chrome – Juice (Премиера Хит)

Со објава на нивната официјална FB страна и линкот за преслушување, канадскиот дует, Chrome ја промовира својата најнова песна, “Juice“. Како што и самите напишаа, “Juice” е прва објавена нивна песна по повеќе од три години и е прв сингл со кој го најавуваат новиот студиски албум, Head Over Heels. И продолжуваат: „”Juice” and it was pressed slowly, with love, for your enjoyment. So without further ado, let’s get funky!“. Токму така, овој викенд навистина ќе уживаме во “Juice”, како Викенд Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo