• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ellie Goulding – Sixteen (Премиера Хит)

Денешниот Премеиера Хит, Радио Браво, а и самата извдеувачка, го посветуваат на помладите слушатели, тинејџерите. “Таа возраст беше толку важна година за мене и оваа песна е толку близу до моето срце. Песнава ја посветувам на моите фанови кои се на оваа возраст”, напиша на социјалните мрежи Ellie Goulding при најавата на песната со наслов “Sixteen“. Пред овој сингл, Ellie Goulding ја објави баладата “Flux”, како и “Close to Me,” , соработка со Diplo и Swae Lee. Ellie Goulding ќе биде дел и од веќе најавениот за 26-ти април, Game of Thrones soundtrack, For the Throne – музика инспирирана истоимената серија која е во продукција на HBO, а од оваа седмица започна да се емитува завршната, осма сезона.


© Radio Bravo - Kumanovo