• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jordan Fisher & Angie Keilhauer – Happily Ever After (Премиера Хит)

Песната “Happily Ever After” е дел од истоименото шоу кое се одржа на 12-ти мај во организација на  Disney films.  Happily Ever After содржи проекција на Cinderella Castle со бројни ласери, рефлектори и огромна количина на пиротехника. Денешниот Премиера Хит во изведба на дуетот Jordan Fisher & Angie Keilhauer, како и самиот настан,  слушнете ги и погледнетие ги подолу…

© Radio Bravo - Kumanovo