• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Shania Twain – Lifes About To Get Good (Премиера Хит)

Shania Twain ја објави “Life’s About to Get Good” како прв сингл од нејзиниот претстоен албум кој го очекуваме дури од 2002-та година. Албумот се најавува за 29-ти септември, а дотогаш, уживајте во денешниот Прениера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo