• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Chemical Brothers – No Geography (Премиера Хит)

No Geography е 9-от студиски албум на англиското електро дуо The Chemical Brothers, кој излезе во текот на изминатава недела. Ова е нивен прв албум по пауза од четири години и албумот Born in the Echoes. Од него, овој викенд, сабота и недела, на почетокот на секој непарен час како Премиера Хит ја слушаме насловната песна, “No Geography“.


© Radio Bravo - Kumanovo