• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ozuna & Anitta – Muito Calor (Премиера Хит)

И за крај на оваа летна седмица, „викенд премиерата“ ви нуди освежување во вид на латино дует. Станува збор за порториканецот Ozuna и пејачката од Бразил, Anitta. Уживајте во латино ритмот и „жешкиот“ танц во песната “Muito Calor“.


© Radio Bravo - Kumanovo