• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Lennon Stella – Bad (Премиера Хит)

Lennon Stella во новиот сингл “Bad” е како никогаш досега. Ова е второто соло издание на Lennon откако таа се збогуваше со американската драма “Nashville” по шест сезони, на 26 јули 2018 година. Додека таа се повеќе се одалеува од нејзиниот лик во серијата, за да ја дефинира својата соло кариера, Lennon изјави дека сака да биде најотворена со нејзините фанови за кои изјави дека е многу благодарна.


© Radio Bravo - Kumanovo