• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lost Kings – Don’t Call (Премиера Хит)

Lost Kings е DJ дует од Los Angeles во состав Robert Abisi и Nick Shanholtz. Дуетот стана познат во 2014-та година и во текот на кариерата се потпишуваат на повеќе официјални ремикси на хитови од: Imagine Dragons, Krewella, Halsey, Vance Joy, Echosmith, Rihanna, и Tori Kelly. Оваа година е посебно успешна за Lost Kings, пред се поради синглот “First Love”, соработка со Sabrina Carpenter, а пред самиот крај на годинава, уште едно пријатно изненадување за слушателите на Радио Браво, песната “Don’t Call“, која што денес ќе ја слушате на почетокот на секој непарен час.


© Radio Bravo - Kumanovo