• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Lana Del Rey – Mariners Apartment Complex (Премиера Хит)

Lana Del Rey ја сподели новата песнa “Mariners Apartment Complex” како и видео клипот за истата. Погледнете го црно-белото видео подолу кое е во режија на сестрата на Lana, визуелниот уметник Chuck Grant. Претходно најавената песна е една од двете нови песни на Lana Del Rey, која ќе го објави својот нов албум во 2019 година. Втората песна “Venice Bitch” исто така беше објавена на 18-ти септември.


© Radio Bravo - Kumanovo