• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Mat Kearney & AFSHeeN – Better Than I Used To Be (Премиера Хит)

По пет студиски албуми и исто толку топ 5 хита на познатата Adult Top 40 листа, денес на 88,5 Mhz, го слушаме Mat Kearney во интересна соработка со мулти талантираниот музичар AFSHeeN. Песната “Better Than I Used To Be” ја најави AFSHeeN на својот twitter профил. Слушнете ја, маестрална мелодија и смирувачките вокали со сигорност ќе ви го поправат расположението во овој студен ден.


© Radio Bravo - Kumanovo