• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Paul McCartney – Fuh You (Премиера Хит)

76-годишната Beatles ѕвезда Paul McCartney го издаде својот нов сингл од неговиот претстоен албум “Egypt Station”, под “непристојното” име “Fuh You” како и листата на песните во албумот. “Fuh You” е третата песна што McCartney ја откри од неговиот нов, со нетрпение очекуван и прв албум од 2013 година. Тој исто така објави неколку датуми за неговата претстојна турнеја, почнувајќи од 17ти септември во Квебек.


 

© Radio Bravo - Kumanovo