• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Rag’n’Bone Man – Human (Премиера Хит)

Rory Graham роден на 29 јануари 1985-та фодина, попознат како Rag’n’Bone Man, британски пејач и текстописец од местото Uckfield, во близина на Brighton. Во 2012-та година дебитира со првото EP “Bluestown”, без позначајни резултати. Меѓутоа во моментов буквално „експлодира“ со песната “Human” со која во моментов е на првото место на музичките листи во Германија, Швајцарија, Австрија, Белгија, а во Италија како новитет влета на четвртото место на Italy Top 20. Денес како Премиера Хит го слушаме најпријатното музичко изненадување во моментов, Rag’n’Bone Man со “Human“.

© Radio Bravo - Kumanovo