• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Zac Efron Feat. Zendaya – Rewrite The Stars – Soundtrack from The Greatest Showman (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит на Радио Браво е превземен од soundtrack-от за филмот “The Greatest Show”. Албумот, објавен на 8-ми декември содржи 11 песни, а од него “Rewrite the Stars” е првиот издаден сингл. Изведувачи на песната се актерите од филмот, Zac Efron и Zendaya.


© Radio Bravo - Kumanovo