• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The National – Rylan (Премиера Хит)

Американскиот indie rock band The National на 17-ти мај го издаде осмиот студиски албум кој е насловен I Am Easy to Find. На албумот се наоѓаат 16 песни и е во должина од 64 минути. Веќе денес ја најавувам рецензијата за албумот во некоја од следните емисии на емисијата Album Of The Week, а во денешната пак Премиера Хит ја слушаме песната со реден број 14, “Rylan“.


© Radio Bravo - Kumanovo