• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Steve Aoki & Lauren Jauregui – All Night (Премиера Хит)

Американката Lauren Michelle Jauregui Morgado кој ја знаеме како членка на групата Fifth Harmony, денес ви ја претставуваме со песната “All Night“, која пак е соработка со Steve Aoki, electro house DJ и продуцент, кој зад себе веќе има четири студиски албуми.


© Radio Bravo - Kumanovo