• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Rita Ora – Velvet Rope (Премиера Хит)

Денес, британката со балкански корени, Rita Ora го објавува својот втор студиски албум, “Phoenix”. По тој повод, ја слушаме на 88,5 Mhz како денешен Премиера Хит со најновиот нејзин сингл, “Velvet Rope“, една smooth, slowed-down R&B песна. Да потсетам дека сингловите од овој албум кои што Rita Ora ги издаде пред објавувањто на албумот во текот на изминативе дванаесет и повеќе месеци, исто така беа избор на Радио Браво за „дневни премиери“, а “Anywhere” по ваш избор беше и Браво Хит No.1 за периодот од 29-ти октомври до 4-ти ноември 2017-та година.


© Radio Bravo - Kumanovo