• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Arctic Monkeys – One Point Perspective (Премиера Хит)

Tranquility Base Hotel & Casino е 6-от студиски албум на англискиот indie rock band, Arctic Monkeys. Албумот, од 11-ти мај е слободен за дигитално даунлодирање, а од 11-те песни кои се содржани на албумот, избор на Радио Браво за денешен Премиера Хит е песната која е со реден број два, “One Point Perspective“.


© Radio Bravo - Kumanovo