• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

One Republic – Rescue Me (Премиера Хит)

Момците од One Republic, на задоволство на нивните фанови, конечно во комплетен состав објавија нов сингл. Тоа е денешниот Премиера Хит на Радио Браво, песната “Rescue Me”. Иако последниот албум, Oh My My, бендот го издаде во 2016-та година, сепак оваа е само една рекламна кампања за нивната летна турнеја низ Северна Америка што започна од почетокот на месецов. Од последниот албум, најголем успех на Радио Браво имаше вториот сингл “Kids“ кој беше и Браво Хит No.1 од 11-ти до 17-ти септември, 2016-та година.


© Radio Bravo - Kumanovo