• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Lennon Stella – La Di Da (Премиера Хит)

Lennon Stella е канадска пејачка и актерка која е позната по улогата на Daphne во серијата Nashville која се снима уште од 2012-та година. Интересно е дека улогата на постарата сестра во серијата, Maddie, ја толкува вистинската сестра на Lennon Stella, Maisy. Но какви се пејачките квалитети на Lennon Stella? Ќе слушнеме овој викенд, во песната “La Di Da“.


© Radio Bravo - Kumanovo