• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jungle – Happy Man (Премиера Хит)

Jungle е англиски modern soul музички колектив од Лондон. Составен е од седум музичари, и од формирањето, во 2013-та година има само една измена, односно групата ја напушти Andro Cowperthwaite. Во 2014-тата го реализираат единствениот, истоимен албум, а покрај него имаат издадено и 6 самостојни синглови. Оваа година дури два, “Happy Man” и “House In LA”, од кои првиот го слушате како денешен Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo