• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Mylène Farmer – Rolling Stone (Премиера Хит)

На 56-годишна возраст, Mylène Farmer сеуште ја продолжува својата поп-електро метаморфоза. Изборот за денешниот Премиера Хит е нејзиниот сингл “Rolling Stone“. Воедно “Rolling Stone”, продуцирана од францускиот Dj Feder, е и првата песна од нејиниот претстоен 11-ти албум под името “Désobéissance”, за кој најави дека ќе излезе во есента 2018-та година.


 

© Radio Bravo - Kumanovo