• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ella Eyre & Ranx & Banx & Yxng Bane – Answerphone (Премиера Хит)

Answerphone” е песна која е соработка на: продуцвентското дуо од Канада, Banx & Ranx, раперот Yxng Bane и англиската пејачка Ella Eyre. Песната веќе е на високото шесто место на UK Singles листа.


© Radio Bravo - Kumanovo