• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Rita Ora – Anywhere (Премиера Хит)

По огромниот успех на првиот сингл, “Your Song” од веќе најавениот албум, насловен “Anywhere”, Rita Ora, како сингл ја издаде и насловната песна од албумот. Денес, како Премиера Хит го слушаме синглот “Anywhere“, а за албумот “Anywhere” ќе почекаме до почетокот на 2018-та година, за кога се очекува и негово издавање.


© Radio Bravo - Kumanovo