• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Muse – The Dark Side (Премиера Хит)

Англиската рок група Muse е тема на актуелното издание на емисијата Album Of The Week во која што оваа седмица го преслушуваме 8-миот албум “Simulation Theory”. Иако од него веќе се издадени повеќе сингл-песни, од кои Blockades, Something Human и Dig Down беа и „премиери“ на Радио Браво, денес, повторно како Премиера Хит песна од Muse и нивниот албум “Simulation Theory”. Композицијата “The Dark Side” е типичен сингл за Muse и сигурно ќе остане забележана на нивните следни концерти како хит.


© Radio Bravo - Kumanovo