• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Paul McCartney – I Don’t Know (Премиера Хит)

Бас гитаристот и пејачот на најпознатиот рок бенд во светот, The Beatles, Paul McCartney тукушто објави две нови песни, од кои едната е и деншена Премиера Хит на Радио Браво. “I Don’t Know” и “Come On To Me” се дел од неговиот најнов,четврти самостоен студиски албум кој е се уште во изработка, а е најавено дека ќе излезе оваа есен. Албумот е под името “Egypt Station”, што е исто така и насловот на една од неговите слики. Сите, освен една од неговите 14 песни од албумот се продуцирани од Greg Kurstin.


© Radio Bravo - Kumanovo