• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Raconteurs – Sunday Driver (Премиера Хит)

The Raconteurs е американски rock band, формиран во 2005-та година во Detroit, Michigan, а интересно е дека во Австралија е познат под името The Saboteurs. Уште поинтересно е дека по објавувањето на двата студиски албума, во 2006-та и 2008-та година, следеше пауза од цели 11 години, за да на 21-ви јуни, годинава го издадат третиот, насловен Help Us Stranger. Од него, избор на Радио Браво за денешен Премиера Хит е песната со реден број осум, “Sunday Driver“.


© Radio Bravo - Kumanovo