• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gabbie Hanna – Satellite (Премиера Хит)

По дебито со “Out Loud”, еве ја повторно американската YouTuber-ка, актерка, автор, поет, комичар и најново пејачка и-текстописец, Gabbie Hanna на фрекфенцијата на Радио Браво. Откако ви ја претставивме на 16-ти септември, денеска, исто така како Премиера Хит, ја слушаме на почетокот на секој непарен час – со “Satellite“.


© Radio Bravo - Kumanovo