• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Pharrell Williams Feat. Camila Cabello – Sangria Wine (Премиера Хит)

Песна со примеси на јужноамериканската салса, “Sangria Wine” во изведба на Pharrell Williams и кубанско-американската пејачка Camila Cabello, е денешниот избор на Радио Браво за Премиера Хит. Песната е напишана и продуцирана исклучиво од двајцата изведувачи, со помош на Bia во пишувањето на текстот. Сигурен хит со оглед на бекграундот на Pharrell и Camila.


© Radio Bravo - Kumanovo