• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Prettymuch – Summer On You (Премиера Хит)

Машкиот поп бенд од Америка “PRETTYMUCH” дебитираше со вистински летен хит, кој го носи насловор “Summer On You“, напишан од страна на Ed Sheeran и продуциран од британскиот продуцент Steve Mac. Групата создадена од пет момчиња, Brandon Arreaga, Edwin Honoret, Austin Porter, Nick Mara и Zion Kuwonu ја објави песната точно на 21 јуни, датум на кој што започма летото, период кој е најпогоден за забава на генерацијата на овој нов boy band.


© Radio Bravo - Kumanovo