• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Naughty Boy Feat Joe Jonas – One Chance To Dance (Премиера Хит)

Со Премиера Хит за овој викенд, потсетуваме на Shahid Khan, односно Naughty Boy, англиски DJ, продуцент, композитор и пред се, рапер. Изминатава недела, тој ја издаде песната “One Chance To Dance“, која претставува соработка со Joe Jonas, американски пејач и актер, кој музичката кариера ја започнал во групата Jonas Brothers, во која членувале и неговите браќа Kevin и Nick.


© Radio Bravo - Kumanovo