• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Logic & Rag’n’Bone Man – Broken People (Премиера Хит)

Broken People“, песна на Logic и Rag’n’Bone Man е дел од soundtrack-от за филмот Bright. Филмот е нешто како урбана научно фантастична акција, во кој главната улога на полицискиот офицер во Los Angeles Police Department ја толкува Will Smith. Сосема доволна информација која ќе ве заинтерисира да го слушнете денешниот Премиера Хит, но и погледнете филмот кој може да се најде на интернет со превод на еден од балканските јазици.

© Radio Bravo - Kumanovo