• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Maddie Poppe – Going Going Gone (Премиера Хит)

Денешен Премиера Хит на Радио Браво е песната “Going Going Gone” на победничката, Maddie Poppe, на 16-та сезона на шоуто American Idol, што за прв пат се прикажуваше на телевизијата ABC. Водител на шоуто беше Ryan Seacrest, а во улога судии: Katy Perry, Luke Bryan и Lionel Richie. Инаку, Madeline Mae “Maddie” Poppe е родена на5-ти декември 1997 година, вистински мултиинстументалист, а пред да се пријави на American Idol, во 2015-та година го сними својот дебитантски албум, Songs from the Basement.


© Radio Bravo - Kumanovo