• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Logan Paul – No Handlebars (Премиера Хит)

Во денешниот Премиера Хит, Радио Браво повторно ве навраќа на мултимедијалниот актер Logan Alexander Paul (повеќе за Logan Paul тука). Во моментов, тој е актуелен со третиот сингл, “No Handlebars“, кој ќе се најде на неговиот дебитантски албум. И не пропуштајте да го погледате видеото за денешнава „премиера“ (подолу), во која, покрај Logan Paul, ќе ги видите и најпознатите Instagram модели, како што се: Kelsey Quinn, Dajana Gudic, Adelina Novak , Cool Keya, Olga Safari, Trew Mullen, Jana Reis и многу други.


© Radio Bravo - Kumanovo