• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Cliff Richard – Stardust (Премиера Хит)

Живата музичка легенда, Cliff Richard по 14 години пауза и објавување на 32-от албум “Something’s Goin’ On” во далечната 2004-та година, на 23-ти ноември објави албум со нов материјал. Албумот е со наслов “Rise Up”. Од него, избор на Радио Браво за денешен Премиера Хит е песната “Stardust“.


© Radio Bravo - Kumanovo