• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ligabue – Luci d’America (Премиера Хит)

Luci d’America” е првиот промо сингл со кој италијанскиот кантавтор, но и писател и режисер, Luciano Ligabue го најавува својот 12-ти студиски албум “Start”. Песната на италијанската Топ 20 листа дебитира на седмото место, а на Italia airplay и Italia airplay TV листата е на врвот. Издавањето на албумот “Start” е најавено за 8-ми март.


© Radio Bravo - Kumanovo