• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Lali – Besarte Mucho (Премиера Хит)

Аргентинската пејачка, текстописец и пред се актерка (познати по голем број улоги во телевизиски новели), Mariana “Lali” Espósito ја запознавме со песната “Soy” и тоа по препорка на нашите слушатели, a истата од 19-ти до 25-ти јуни 2016-та година беше и Браво Хит No.1 на Радио Браво. Голема благодарност до нашите слушатели кои активно ја уредуваат нашата програма со нивни предлози на нашата FB fun страна. Овој понеделник, ја слушаме Lali со нејзиниот нов летен хит, “Besarte Mucho“.

© Radio Bravo - Kumanovo